Scootmobielclub

 

 

 

Scoot4Klein
Eerste kennismakingsrit

Introductie

Net zo goed als dat fietsers het heel gezellig vinden een leuke route met elkaar te rijden zo hebben veel van onze deelnemers ontdekt dat het heel gezellig is om met een aantal scootmobielgebruikers op pad te gaan. Iedere maand staat er een route op het programma. Tijdens deze rit zijn er ook soms activiteiten te beleven of eten/drinken wij samen iets lekkers! Rijdt u mee?

Ontstaan

Scoot13Klein
Opening eigen honk

In  juni 2007, kwamen Peter en Cees bij elkaar om de eerste stappen te gaan zetten voor de Rijwijkse scootmobielclub S.cAr.go. Inmiddels groeit onze club gestaag door en is ook niet meer te stoppen. We kregen het zo druk zelfs dat we er een coördinator bij moesten vragen (Frits Timan), omdat het voor ons tweetjes niet meer te behappen viel. Nu zijn we een aantal jaren verder en alles loopt gesmeerd met de S.cAr.go. Tevens hebben we nu een eigen onderkomen. Zie hiervoor ook de foto’s rechts op deze pagina.

Scoot23Klein
Rondrit Wilhelminapark

 

Coördinator:
Janny de Koning

 

 

Klik op het S.cAr.go logo rechts om naar de blog van de Rijswijkse scootmobielclub S.cAr.go te gaan. Daar is onder andere te zien wat voor ritten de club gezamenlijk rijdt.

 

LogoScoot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *